Surprise Me!
Search Results For:

Elvana Gjata

Elvana Gjata - Pak nga pak (Acoustic Live Session)

Music : Flori Mumajesi Lyrics : Flori Mumajesi Director: Flori Mumajesi Video By : Pro Video All copyrights owned by Threedots Productions Music video for Pak nga pak (Acoustic Live Session)

2014-11-17 03:41 898,604 YouTube

Elvana Gjata - As ti (Acoustic Live Session)

Music : Flori Mumajesi Lyrics : Flori Mumajesi Director: Flori Mumajesi Video By : Pro Video All copyrights owned by Threedots Productions Music video for As ti (Acoustic Live Session)...

2014-11-14 02:58 524,496 YouTube

ELVANA GJATA - Ku jeton dashuria & Afër dhe Larg, 100 Vjet Muzikë

Nata 9 LIVE nga Teatri i RTVKLAN në KLANHD & TVKLAN. Një program nga Pandi Laco, Adi Hila dhe Bledar Laco Copyright TVKLAN.

2012-12-09 05:33 2,070,232 YouTube

Elvana Gjata - Si une (Acoustic Live Session)

Music : Flori Mumajesi Lyrics : Flori Mumajesi Director: Flori Mumajesi Video By : Pro Video All copyrights owned by Threedots Productions Music video for Si une (Acoustic Live Session)...

2014-11-14 03:23 399,213 YouTube

Elvana Gjata

2011-12-29 14:17 777,278 YouTube

Elvana Gjata - Afer dhe Larg

www.Relaksohu.info...

2012-11-18 03:21 16,338 Dailymotion

Elvana Gjata - Lejla ft. Capital T -2PO2

Elvana Gjata - Lejla ft. Capital T -2PO2 vydia, music, music video, lejla, elvana gjata, capital t 2po2, pop, single, 2016, threedots productions, max product...

2016-10-26 03:37 945 Dailymotion

Elvana Gjata Ft Kaos - Disco Disco (Official Video HD)

Official Audio By - Elvana Gjata & Kaos All Rights owned by - 2014 © Threedots Shpk. Faccebook - https://www.facebook.com/elvanagjatazyrtare? Faccebook - ht...

2014-01-29 00:38 3,310 Dailymotion

Elvana Gjata - Lejla ft. Capital T & 2PO2

Elvana Gjata - Lejla ft. Capital T & 2PO2...

2016-10-25 03:37 325 Dailymotion

Elvana Gjata - Lejla ft. Capital T & 2PO2

...

2016-10-29 03:37 1,195 Dailymotion

Elvana gjata - As ti (Acoustic Live Session)

Acoustic Live Session by Elvana Gjata All Rights owned by - 2014 © Threedots Shpk. Facebook - facebook.com/threedotsalbania twitter.com/MusicThreedots...

2014-02-04 03:38 0 Vimeo

Elvana Gjata - Vetes

Elvana Gjata Single...

2013-05-16 03:48 0 Vimeo

Elvana Gjata Ft 2po2 - Beso (Official Video)

Official Audio By Elvana Gjata & 2po2 All Rights owned by - 2014 © Threedots Shpk. Facebook - facebook.com/threedotsalbania twitter.com/MusicThreedots...

2014-03-03 03:56 0 Vimeo

Elvana Gjata - Si unë (Acoustic Live Session)

Acoustic Live Session by Elvana Gjata All Rights owned by - 2014 © Threedots Shpk. Facebook - facebook.com/threedotsalbania twitter.com/MusicThreedots...

2014-02-04 03:54 0 Vimeo

Elvana Gjata - Vetes (Official Video)

All Rights owned by - 2014 © Threedots Shpk. Facebook - facebook.com/threedotsalbania twitter.com/MusicThreedots...

2014-03-03 03:48 0 Vimeo